Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d'estudi per a la gestió cultural

  • Autores: Anna Masdeu Lalanza
  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Nº. 16, 2016, págs. 10-18
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      Els productes agroalimentaris elaborats es produeixen en les instal·lacions d'empreses agroalimentàries establertes en diferents zones del territori, de diverses dimensions, amb maquinària més o menys tecnificada, mà d'obra més o menys qualificada, i s'elaboren amb mètodes més o menys industrials, etc. Identificar, estudiar i analitzar l'origen de les empreses agroalimentàries i els seus fundadors, la seva implantació, evolució i contribució en el desenvolupament econòmic local permet adquirir un coneixement de la cultura empresarial de cada empresa i usar-lo com a font per a la creació de nous continguts, productes i serveis d'altres sectors econòmics, com per exemple el sector de les indústries culturals i basades en l'experiència.

    • English

      Processed food products are produced in food companies located in different areas of the Catalan territory. Such companies are of various sizes, with more or less technical machinery, more or less qualified labour, more or less industrial production methods, etc. We have identified, studied and analyzed the origin of Catalan food companies and their founders; and their establishment, evolution and contribution to local economic development. This provides a knowledge of the business culture of each company, which may be used as a source for the creation of new contents, products and services in other economic sectors such as that of the cultural and experience-based industries.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno