Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Incidencia de patógenos potenciales (Salmonella, E. coli) y oportunistas (Pseudomonas) en vegetales frescos

    1. [1] Laboratorio Municipal de Getafe
  • Localización: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 185 (Septiembre), 1987, págs. 85-86
  • Idioma: español
  • Texto completo no disponible (Saber más ...)
  • Resumen
    • The use of excremens as fertilizer and sewage to water vegetables, causes frequently outbreak of several diseases.

      Due to the potential pathogenic activity of E. coli and Salmonella, their significance has been investigated in 65 samples of fresh lettuce ready to be sold.

      The results showed that E.coli was present at 12.30% of samples and Salmonella at 7.69%. Pseudomonas was also detected in the 41.53% of samples.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno