Citas por año de emisión
Anualidad |
Citas |
2024 |
0 |
2023 |
0 |
2022 |
0 |
2021 |
3 |
2020 |
0 |
2019 |
0 |
2018 |
1 |
2017 |
0 |
2016 |
0 |
2015 |
0 |
2014 |
0 |
2013 |
0 |
2012 |
0 |
2011 |
0 |
2010 |
0 |
2009 |
0 |
2008 |
0 |
2007 |
0 |
Citas por año de publicación
Anualidad |
Publicaciones |
Citas |
2018 |
3 |
1 |
2012 |
4 |
2 |
2007 |
2 |
1 |
2008 |
1 |
0 |
2009 |
4 |
0 |
2010 |
5 |
0 |
2011 |
3 |
0 |
2013 |
2 |
0 |
2014 |
1 |
0 |
2015 |
1 |
0 |
2016 |
2 |
0 |
2017 |
3 |
0 |
2019 |
3 |
0 |
2020 |
1 |
0 |
2021 |
0 |
0 |
2022 |
0 |
0 |
2023 |
2 |
0 |
2024 |
1 |
0 |
Citas por tipo de publicación
Publicaciones en Dialnet |
Citas |
40 |
Artículo de revista |
4 |
2 |
Capítulo de libro |
0 |
0 |
Libro |
0 |
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 3
Publicaciones más citadas
Anualidad |
Publicación |
Tipo |
Citas |
2018 |
Alcohol reduction in red wines by technological and microbiological approaches: a comparative study
Rolle, Luca
Englezos, Vasileios
Torchio, Fabrizio
Cravero, Francesco
Río Segade, Susana
Rantsiou, Kalliopi
Giacosa, Simone
Gambuti, Angelita
Gerbi, Vincenzo
Cocolin, Luca Simone
|
Artículo
ARTICULO
|
1 |
2012 |
Assessment of physicochemical differences in Nebbiolo grape berries from different production areas and sorted by flotation
|
Artículo
|
1 |
2012 |
Instrumental Texture Analysis Parameters as Markers of Table-Grape and Winegrape Quality
|
Artículo
|
1 |
2007 |
Color and anthocyanin evaluation of red winegrapes by CIE L*, a*, b* parameters
|
Artículo
|
1 |
* Último cálculo de métricas Dialnet: 08-Jun-2024