Carcass and meat quality characteristics from Iberian wild red deer (Cervus elaphus) hunted at different ages. (2019) Maggiolino, Aristide Pateiro Moure, Mirian Serrano, Martina Pérez Landete Castillejos, Tomás Domínguez, Rubén García Díaz, Andrés José Gallego Martínez, Laureano De Palo, Pasquale Lorenzo Rodríguez, José Manuel Journal of the science of food and agriculture Vol. 99 Núm. 4 Pág. 1938-1945
- Número de citas: 1 (100.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Seasonal variations of carcass characteristics, meat quality and nutrition value in Iberian wild red deer Vol. 18 Núm. 3 Pág. 16 ARTICULO | 2020 | Spanish journal of agricultural research |
Pérez Serrano, Martina
De Palo, Pasquale
Maggiolino, Aristide
Pateiro Moure, Mirian
Gallego Martínez, Laureano
Domínguez, Rubén
García Díaz, Andrés José
Landete Castillejos, Tomás
Lorenzo Rodríguez, José Manuel
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Nov-2024