Influence of type of muscle on volatile compounds throughout the manufacture of Celta dry-cured ham (2015) Bermúdez Piedra, Roberto Franco Ruiz, Daniel Jose Carballo García, Francisco Javier Lorenzo Rodríguez, José Manuel Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 21 Núm. 8 Pág. 581-592
- Número de citas: 2 (50.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Study of volatile alcohols and esters from the subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. A tool for predicting the dry-curing time Vol. 67 Núm. 4 Pág. 10 | 2016 | Grasas y aceites |
Narváez Rivas, Mónica
Gallardo, E.
León Camacho, Manuel
|
Effect of the partial NaCl substitution by other chloride salts on the volatile profile during the ripening of dry-cured lacón Vol. 67 Núm. 2 Pág. 2 | 2016 | Grasas y aceites |
Domínguez, Rubén
Munekata, Paulo E. S.
Cittadini, A.
Lorenzo Rodríguez, José Manuel
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 30-Jun-2024