Effects of newer slurry ice systems on the quality of aquatic food products: a comparative review versus flake-ice chilling methods (2004) Aubourg Martínez, Santiago Barros Velázquez, Jorge Piñeiro González, Carmen Trends in food science and technology. an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ) Vol. 15 Núm. 12 Pág. 575-582

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of different icing conditions on lipid damage development in chilled horse mackerel (Trachurus trachurus) muscle
Effect of different icing conditions on lipid damage development in chilled horse mackerel (Trachurus trachurus) muscle Vol. 62 Núm. 4 Pág. 436-442 ARTICULO
2011 Grasas y aceites
Sanjuás-Rey, M. Barros Velázquez, Jorge Aubourg Martínez, Santiago

* Último cálculo de métricas Dialnet: 11-Aug-2024