Seasonal changes in olive fruit characteristics and oil accumulation during ripening process (2004) del Rio, C. Beltrán, G. Sanchez, S. Martinez, L. Journal of the science of food and agriculture Vol. 84 Núm. 13 Pág. 1783-1790

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 4

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Olive paste oil content on a dry weight basis (OPDW)
Olive paste oil content on a dry weight basis (OPDW) Vol. 67 Núm. 2 Pág. 11
2016 Grasas y aceites
Zipori, I. Bustan, A. Kerem, Z. Dag, A.
Phenolic profile of virgin olive oil from advanced breeding selections
Phenolic profile of virgin olive oil from advanced breeding selections Vol. 10 Núm. 2 Pág. 443-453
2012 Spanish journal of agricultural research
El Riachy, M. Priego Capote, Feliciano Rallo Romero, Luis Luque de Castro, M. D. León Moreno, Lorenzo
Non-destructive assessment of olive fruit ripening by portable near infrared spectroscopy
Non-destructive assessment of olive fruit ripening by portable near infrared spectroscopy Vol. 62 Núm. 3 Pág. 268-274
2011 Grasas y aceites
Gracia, A. León Moreno, Lorenzo
Calidad de fruto y aceite de olivos maduros en condiciones de cultivo de secado parcial de la zona radical
Calidad de fruto y aceite de olivos maduros en condiciones de cultivo de secado parcial de la zona radical Vol. 59 Núm. 3 Pág. 225-233 ARTICULO
2008 Grasas y aceites
Aganchich, B. El Antari, Abderraouf Wahbi, S. Tahi, H. Wakrim, R. Serraj, R.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 12-Jun-2024