Non-destructive assessment of olive fruit ripening by portable near infrared spectroscopy (2011) Gracia, A. León Moreno, Lorenzo Grasas y aceites Vol. 62 Núm. 3 Pág. 268-274
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Olive fruit detachment force against pulling and torsional stress Vol. 16 Núm. 1 Pág. 5 ARTICULO | 2018 | Spanish journal of agricultural research |
Castillo Ruiz, Francisco José
Tombesi, Sergio
Farinelli, Daniela
|
From NIR spectra to singular wavelengths for the estimation of the oil and water contents in olive fruits Vol. 69 Núm. 4 Pág. 278 | 2018 | Grasas y aceites |
Hernández Sánchez, N.
Gómez del Campo, María
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 03-Nov-2024