Non-destructive assessment of olive fruit ripening by portable near infrared spectroscopy (2011) Gracia, A. León Moreno, Lorenzo Grasas y aceites Vol. 62 Núm. 3 Pág. 268-274

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Olive fruit detachment force against pulling and torsional stress
Olive fruit detachment force against pulling and torsional stress Vol. 16 Núm. 1 Pág. 5 ARTICULO
2018 Spanish journal of agricultural research
Castillo Ruiz, Francisco José Tombesi, Sergio Farinelli, Daniela
From NIR spectra to singular wavelengths for the estimation of the oil and water contents in olive fruits
From NIR spectra to singular wavelengths for the estimation of the oil and water contents in olive fruits Vol. 69 Núm. 4 Pág. 278
2018 Grasas y aceites
Hernández Sánchez, N. Gómez del Campo, María

* Último cálculo de métricas Dialnet: 03-Nov-2024