Composition and organoleptic characteristics of oil from Arbequina olive (Olea europea L) trees under deficit irrigation (2002) Romero, M. P. Tovar, M. J. Journal of the science of food and agriculture Vol. 82 Núm. 15 Pág. 1755-1763
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Antioxidant capacity of the phenolic fraction and its effect on the oxidative stability of olive oil varieties grown in the southwest of Spain Vol. 65 Núm. 1 Pág. 4 | 2014 | Grasas y aceites |
Franco, M. N.
Galeano Díaz, María Teresa
Sánchez, J.
Miguel Gordillo, Concepción de
Martín Vertedor, Daniel
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Fatty acid profiles of varietal virgin olive oils (Olea europaea L.) from mature orchards in warm arid valleys of Northwestern Argentina (La Rioja) Vol. 62 Núm. 4 Pág. 399-409 ARTICULO | 2011 | Grasas y aceites |
Rondanini, D. P.
Castro, D. N.
Searles, Peter S.
Rousseaux, Maria Cecilia
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Phenolic profile and antioxidant activity of olive fruits of the Turkish variety "Sarýulak" from different locations Vol. 62 Núm. 4 Pág. 453-461 ARTICULO | 2011 | Grasas y aceites |
Arslan, D.
Özcan, Musa
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