Carcass and meat quality traits of Celta heavy pigs. Effect of the inclusion of chestnuts in the finishing diet (2014) Temperan, Sara Lorenzo Rodríguez, José Manuel Domínguez Castiñeiras, Bernardino Franco Matilla, María Inmaculada Carballo García, Francisco Javier Spanish journal of agricultural research Vol. 12 Núm. 3 Pág. 694-707
- Número de citas: 3 (66.7% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 3
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 3
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Influence of production system and feeds on performance, carcass traits and estimated energy balance of autochthonous Gochu Asturcelta pigs Vol. 20 Núm. 3 Pág. 3 ARTICULO | 2022 | Spanish journal of agricultural research |
Roza Delgado, María Begoña de la
Feito Díaz, Isabel
Fuente Maqueda, Francisco
Modroño Lozano, S.
Argamentería Gutiérrez, Alejandro
Ciordia Ara, Marta
|
Effect of the amount of chestnuts in the diet of Celta pigs on the fatty acid profile of dry-cured lacon Vol. 67 Núm. 1 Pág. 9 | 2016 | Grasas y aceites |
de Jesús, M. C.
Domínguez, Rubén
Cantalapiedra, Jesús
Iglesias Becerra, Antonio
Lorenzo Rodríguez, José Manuel
|
Effect of chestnuts level in the formulation of the commercial feed on carcass characteristics and meat quality of Celta pig breed Vol. 14 Núm. 2 Pág. 7 | 2016 | Spanish journal of agricultural research |
De Jesús, Carmen
Domínguez, Rubén
Cantalapiedra, Jesús
Iglesias, Antonio
Lorenzo Rodríguez, José Manuel
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 03-Nov-2024