Interaction of nitrogen availity during bllom and light intensity during veraison. II. Effects on anthocyanin and phenolic development during grape ripening (1998) Keller, Markus Hrazdina, Geza American Journal of Enology and Viticulture Vol. 49 Núm. 3 Pág. 341-349

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Solubility of Quercetin in Wines
Solubility of Quercetin in Wines Vol. 43 Núm. 2 Pág. 146-156
2022 South african journal of enology and viticulture
Lanati, Donato Cascio, Patrizia Pollon, Matteo Corona, Onofrio Marchi, Dora
Efecto de la poda sobre la producción y calidad de frutos de Vitis vinifera L. Var. Sauvignon blanc en Sutamarchán - Boyacá
Efecto de la poda sobre la producción y calidad de frutos de Vitis vinifera L. Var. Sauvignon blanc en Sutamarchán - Boyacá Vol. 17 Núm. 2 Pág. 167-176
2013 Orinoquía
Walteros, Ingrid Y. Molano, Deisy C. Almanza Merchán, Pedro José
Phenology and ripening of Vitis vinifera L. grape varieties in São Joaquim, southern Brazil
Phenology and ripening of Vitis vinifera L. grape varieties in São Joaquim, southern Brazil Vol. 37 Núm. 2 Pág. 61-75
2010 Ciencia e investigación agraria
Gris, Eliana F. Burin, V. M. Brighenti, Emilio Vieira, Hamilton Bordignon Luiz, M. T.
Aplicação de nitrogênio em videiras na Campanha Gaúcha
Aplicação de nitrogênio em videiras na Campanha Gaúcha Vol. 37 Núm. 2 Pág. 389-393
2007 Ciencia rural
Brunetto, Gustavo Ceretta, Carlos Alberto Kaminski, João Melo, George Wellington de Lourenzi, Cledimar Rogério Furlanetto, Vaneila Moraes, Afrânio

* Último cálculo de métricas Dialnet: 07-Oct-2024