The effect of gender and slaughter weight on loin and fat characteristics of pigs intended for Teruel dry-cured ham production (2009) Latorre Górriz, María Ángeles Ripoll García, Guillermo García Belenguer, E. Ariño, L. Spanish journal of agricultural research Núm. 2 Pág. 407-416
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Physicochemical and sensorial characteristics of four muscles from commercial crossbred pigs slaughtered at 130 kg body weight Vol. 10 Núm. 3 Pág. 701-711 | 2012 | Spanish journal of agricultural research |
Calvo Díez, Silvia
Sánchez Rodríguez, J.A.
Panea Doblado, Begoña
Latorre Górriz, María Ángeles
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Fatty acid composition of selected varieties of Spanish dry-cured ham. Surveys from 1995 and 2007 Vol. 9 Núm. 1 Pág. 66-73 | 2011 | Spanish journal of agricultural research |
Campo Arribas, María del Mar
Sierra Alfranca, Isidro
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