Effects of newer slurry ice systems on the quality of aquatic food products: a comparative review versus flake-ice chilling methods (2004) Aubourg Martínez, Santiago Barros Velázquez, Jorge Piñeiro González, Carmen Trends in food science and technology. an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ) Vol. 15 Núm. 12 Pág. 575-582
- Número de citas: 1 (100.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of different icing conditions on lipid damage development in chilled horse mackerel (Trachurus trachurus) muscle Vol. 62 Núm. 4 Pág. 436-442 ARTICULO | 2011 | Grasas y aceites |
Sanjuás-Rey, M.
Barros Velázquez, Jorge
Aubourg Martínez, Santiago
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 13-Oct-2024