M. D. L. de Castro, A. Caballo-Lopez
págs. 257-262
págs. 263-270
págs. 271-276
págs. 277-282
Separation of Structurally Related Anthocyanins by MEKC
A. V. Tomassi, P. Bednar
págs. 283-288
págs. 289-294
págs. 295-300
págs. 301-306
U. V. Mallavadhani
págs. 307-312
págs. 313-316
W. Zhang, Y. Zhang, H. You
págs. 317-320
Migration of Ethylene Terephthalate Oligomers from Roasting Bags into Olive Oil
D. I. Sanchez-Machado, Jaime López Cervantes
págs. 321-326
D. I. Sanchez-Machado, Jaime López Cervantes
págs. 327-330
J. Warrand, P. Michaud
págs. 331-336
Determination of Compounds from Epoxy Resins in Food Simulants by HPLC-Fluorescence
Concepción Pérez Lamela, Raquel Sendón García, Perfecto Paseiro Losada
págs. 337-342
Classification of the Biopolymer Sodium Pentosan Polysulfate by Infrared Spectroscopy
M. Mulholland, M. Foot
págs. 343-348
F. N. Lamari, N. K. Karamanos
págs. 349-356
págs. 357-364
A. Pantazaki, T. Debranche, M.-C. Millot
págs. 365-374
I. Schnoll-Bitai
págs. 375-380
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados