págs. 1-7
págs. 8-14
Liquid Chromatographic Determination of Amphotericin B in Different Pharmaceuticals
S. T. Hadman, L. P. Lue
págs. 15-19
N. Perez, R. Gutierrez
págs. 20-24
I. Lopez-Garcia, M. Sanchez-Merlos
págs. 25-30
A. Lopez-Molinero
págs. 31-35
págs. 36-43
C. P. Sanz, A. E. Fernandez
págs. 44-49
págs. 50-55
K. G. Lindberg, K. M. Kinneberg
págs. 56-71
H. E. Indyk, B. S. Persson, M. C. B. Caselunghe
págs. 72-81
Determination of Capsaicinoids in Salsa by Liquid Chromatography and Enzyme Immunoassay
B. Perkins, R. Bushway, K. Guthrie
págs. 82-85
Gas Chromatographic Analysis of Infant Formulas for Total Fatty Acids, Including trans Fatty Acids
S. Satchithanandam
págs. 86-94
págs. 95-106
Evaluation of the Use of Liquid Dishwashing Compounds to Control Bacteria in Kitchen Sponges
E. Brumbaugh, P. Nielsen
págs. 107-112
págs. 113-121
págs. 122-127
págs. 128-133
Dietary Exposure of Thais to Pesticides During 1989-1996
A. Vongbuddhapitak
págs. 134-140
S. G. Amigo, M. A. L. Yusty
págs. 141-145
A. K. Malik, A. L. J. Rao
págs. 146-148
S. Dovidauskas, O. Zenebon, A. M. Sakuma
págs. 149-152
pág. 153
L. C. Dickson, P. M. Fedorak, J. V. Headley
págs. 154-162
J. Yang, C.-J. Lee
págs. 163-172
págs. 173-181
J. V. Headley
págs. 182-187
T. Ohura, T. Sugiyama
págs. 188-202
T. Sugiyama, T. Amagai, T. Ohura
págs. 203-211
J. L. Capelo, L. Amoedo
págs. 212-218
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados