Underlying factors influencing street food vendors’ implementation of food safety behaviours
Caroline Neves, Anita Eves, Ana Clara Souza, Antonio Orlando Martins Filho, Laura Kunzler, Marina Denis, Jozi Mello, Kelly Rodrigues
págs. 423-433
Iron, calcium and phosphorus mineral profile in chronic renal patients on hemodialysis
Vitória Ribeiro Mendes, Larissa Cristina Fontenelle, Islanne Leal Mendes, Camila Santos Marreiros, Mauro Mendes Pinheiro Machado, Janayra Kaline Barbosa Oliveira, Betânia de Jesus e Silva de Almendra Freitas
págs. 434-442
Nutrición en la educación médica: Estudio transversal en una universidad de Perú
págs. 443-450
Cristian Adasme Berríos, Constanza Carreño, Luis Aliaga-Ortega, Berta Schnettler, Germán Lobos Andrade
págs. 451-458
págs. 459-467
Jocelyn Rivera, Liudba Rojas, Eduard Maury Sintjago, Alejandra Rodríguez Fernández, Julio Parra Flores
págs. 468-475
Association between carbohydrate quality index and dietary patterns, sleep quality, anxiety level, and depression symptoms: A cross-sectional study
Aysun Yuksel, Hulya Yilmaz-Onal, Berrak Basturk, Bahar Yalcin
págs. 476-485
Alimentación en tiempo restringido: Efectos cardiometabólicos en adultos con exceso de peso
Juan Carlos Bórquez, Edson Yáñez-Barros, Frank Carrera Gil, Lautaro Briones
págs. 486-493
págs. 494-501
Albahaca: Composición química y sus beneficios en salud
Camila Farías, Camila Cisternas, Gladys Morales, Loreto Muñoz, Rodrigo Valenzuela
págs. 502-512
págs. 513-523
Food Insecurity among the migrant Venezuelan population in Peru during the COVID-19 pandemic
Alejandro Vargas-Vásquez, Juan Pablo Aparco Balboa, Akram Hernández Vásquez, Nilthon Pisfil Benites, HenryTorres Fuentes-Rivera
págs. 524-525
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados