Iago Otero Armengol, Gonzalo Gamboa Jiménez, Concepción Bueno, Guillem Canaleta, Gemma Tolosa Giribert, Helena Ballart Pastor, Laura Camprubí Trepat, Oriol Vilalta, Etel Arilla, Marc Castellnou
págs. 7-42
págs. 43-57
Factors de variació en la producció de canals de porcí ecològica i convencional
Inma Argemí Armengol, Daniel Villalba Mata, Javier Álvarez Rodríguez
págs. 59-74
págs. 75-89
Ressenya del llibre: Els cereals i el pa en els països de llengua catalana a la baixa edat mitjana, d’Antoni Riera i Melis
págs. 91-93
Ressenya: de l’informe mengem futur, una reflexió sobre la sostenibilitat del sistema alimentari a Catalunya
Carles Ibáñez, Joan Vallvé, Montserrat Viladrich, Arnau Queralt i Bassa, Meritxell Rota
págs. 95-107
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados