Mexican native tomatoes as rootstocks to increase fruit yield
Mario de J. Velasco Alvarado, Ricardo Lobato Ortiz, José de J. García Zavala, Rogelio Castro-Brindis, Serafín Cruz Izquierdo, Tarsicio Corona Torres, Magda Karina Moedano-Mariano
págs. 187-193
David Encinas-Basurto, María Isabel Valenzuela-Quintanar, Alberto Sánchez Estrada, Martín Ernesto Tiznado Hernández, Armida Rodríguez Félix, Rosalba Troncoso Rojas
págs. 194-201
Zhenliang Zhang, Derong Hao, Guoqing Chen, Huhua Lu, Mingliang Shi, Guangfei Zhou, Yuxiang Mao, Xiaolan Huang, Junyu Zhao, Lin Xue
págs. 202-211
págs. 212-217
págs. 218-225
págs. 226-233
Aroma characterization of grape juice enriched with grapevine by-products using thermomaceration
Rafael Martínez Valero, Natalia Valderrama V., Juan Moreno, Johannes de Bruijn
págs. 234-242
Viral and intestinal diseases detected in Apis mellifera in Central and Southern Chile
Marisol Vargas, Nolberto Arismendi S., Gustavo Riveros, Nelson Zapata, Alex Bruna, Mayra Vidal, Marta Rodríguez, Marcos Gerding P.
págs. 243-249
Effect of soil and water characteristics on yield and properties of ‘Spunta’ potatoes
Saad A. Al-Hamed, Mohammed F. Wahby, Abdulwahed M. Aboukarima, Mohamed S. El Marazky
págs. 250-256
págs. 257-265
págs. 266-272
Growth of tropical grasses in Oxisol contaminated by nickel
Enilson Silva, Francisco V. de Souza, Paulo H. Grazziotti, Luís R. Alleoni, Bárbara O. Nardis, Evander A. Ferreira
págs. 273-280
págs. 281-286
Rocío Sánchez-Rosales, Ofelia Adriana Hernández Rodríguez, Damaris Leopoldina Ojeda Barrios, Loreto Robles Hernández, Ana Cecilia González Franco, Rafael Parra-Quezada
págs. 287-292
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados