Noves varietats de vinya
págs. 3-4
Varietats autòctones (xarel·lo, trepat i picapoll). Interès, perspectives i treballs de selecció
Carme Domingo Gustems
págs. 5-8
Creació de noves varietats de vinya per a la indústria vitivinícola
Isak S. Pretorius
págs. 10-14
Tecnologia del vi
Santiago Mínguez
págs. 16-17
Els misteris dels OMG
Jaume Estruch i Peret
pág. 18
Viatge enològic al país de les sureres
págs. 20-24
Punt de mira
pág. 26
Premis Gla d'Or
Llibres: Guía de la nueva cultura del vino
pág. 27
Fòrum de les Cultures
pág. 28
Dos anys de DO Montsant
Nomenament a l'OIV
Tast d'oli en el Congrés dels enòlegs
pág. 30
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: