Editorial
pág. 2
Enologia sensorial
págs. 3-5
Molècules d'importància sensorial
Juan Cacho Palomar, Vicente Ferreira González, Raúl López
págs. 6-13
L'anàlisi de l'aroma en el control de qualitat dels vins
Jordi Torrens
págs. 14-18
VIII Congrés Internacional del Cava
Josep Bujan
pág. 19
Observació cromàtica de vins. L'Enoscope
págs. 20-21
Absències sensorials
Jaume Estruch i Peret
págs. 22-23
Nassos i cromatògrafs. Dues eines necessàries
Montserrat Daban
págs. 24-25
Punt de mira
pág. 26
El Top 100 de Wine Spectator
Enologia i salut
pág. 27
Evolució del GIENOL
pág. 28
D.O. Cava, sense fronteres
Palafrugell, amfitriona dels surers europeus
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: