Kelvin K.T. Goh, Richard H. Archer, Harjinder Singh, Derek R. Haisman
págs. 605-613
L. Jayakody, Q. Liu, R. Hoover, E. Weber
págs. 615-629
P. Resa, F.J. Echevarría, F. Montero de Espinosa, L. Sampedro, J.R. Iglesias, J. Matesanz, Y. Gómez-Ullate, L. Elvira
págs. 631-638
págs. 639-649
Riantong Singanusong, Nivedita Datta, Yueming Jiang, Lihu Yaoa, Katherine Raymont
págs. 651-658
Emulsifying characteristics of commercial canola protein¿hydrocolloid systems
S.D. Arntfield, Florence O. Uruakpa
págs. 659-672
Effects of lubrication and sample dimensions on compression property of fish¿meat gels
Chang-Suk Kong
págs. 673-679
Phytonutrients and children: The other side of the medallion
M. Metin Donma, Orkide Donma
págs. 681-692
Proteolytic activity in cod (Gadus morhua) muscle during salt curing
Iren S. Stoknes, Marianne Synnes, Per M. Walde
págs. 693-699
A. Sánchez-Estrada, C. Espinoza, R. Troncoso, Hugo Sergio García Galindo, M.E. Tiznado
págs. 701-708
S. Alavi, A.M. Trater, S.S.H. Rizvi
págs. 709-719
Han-Seung Shin, Zeynep Ustunol
págs. 721-728
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados