Assessing the influence of psyllium as a fat substitute in wheat and gluten-free cookies
Mayara Lopes de Silva Belorio, Cecilia Moralejo, Manuel Gómez Pallarés
págs. 693-701
Lucas Costa Maia, Rita Maria Weste Nano, Wagna Piler Carvalho dos Santos, Fabio Oliveira, Camila Oliveira Barros, Katia Elizabeth de Souza Miranda
págs. 702-711
Formulation of goat’s milk yogurt with fig powder: Aromatic profile, physicochemical and microbiological characteristics
Souhila Mahmoudi, Cristina Barrocas Dias, Ana Manhita, Hocine Boutoumi, Rahma Charif
págs. 712-725
págs. 726-733
págs. 734-745
págs. 746-763
Revenli Fernanda do Nascimento, Maria Helene Giovanetti Canteri, Sabrina Ávila Rodrigues, Juliana Vitoria Messias Bittencourt
págs. 764-775
Przemyslaw Lukasz Kowalczewski, Katarzyna Walkowiak, Łukasz Masewicz, Krzysztof Smarzyński, Joanna Le Thanh, Miroslava Kačániová, Hanna Maria Baranowska
págs. 776-785
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