Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Optimización de las tecnologías de conservación en diferentes variedades de melocotón y nectarina para la mejora de su calidad

  • Autores: Jaime Andrés Cano Salazar
  • Directores de la Tesis: M. Luisa López Fructuoso (dir. tes.), Gemma Echeverría Cortada (dir. tes.)
  • Lectura: En la Universitat de Lleida ( España ) en 2012
  • Idioma: español
  • Tribunal Calificador de la Tesis: Inmaculada Viñas Almenar (presid.), Ignasi Iglesias i Castellarnau (secret.), Christian Larrigaudière (voc.)
  • Materias:
  • Enlaces
    • Tesis en acceso abierto en: TDX
  • Resumen
    • L'objectiu principal d'aquesta tesi doctoral ha estat avaluar la influència que exerceix el període de pre-acondicionat previ a l'emmagatzematge frigorífic a -0.5 º C, les combinacions gasoses de l'atmosfera de conservació frigorífica i la seva posterior vida útil a 20 º C, sobre la producció de compostos volàtils, paràmetres fisicoquímics i avaluació sensorial en quatre varietats de préssec (Early Rich®, Royal Glory®, Sweet Dreamcov i Elegant Lady®) i set de nectarina (Big Top®, Honey Blazecov, Venus®, Honey Royalecov, August Red®, Nectagalacov i Nectaladycov). Per això s'han realitzat quatre estudis: caracterització varietal en recol•lecció, potencial de conservació, efecte del pre-acondicionat a 20 ºC previ a la conservació frigorífica i influència de l'atmosfera gasosa durant l'emmagatzematge. Tenint en compte que les varietats utilitzades en cada estudi van variar i es van fer durant els anys 2009, 2010 i 2011.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno