Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Associacionisme cultural:entre el mosaic i les xarxes: Actes del XII Congrés de la CCEPC. (Tarragona-Reus 6 i 7 de novembre del 2020)

Imagen de portada del libro Associacionisme cultural:entre el mosaic i les xarxes

Información General

Resumen

  • Aquest congrés vol aprofundir el paper i l’impacte de l’associacionisme en la producció, recepció i divulgació de la cultura en l’àmbit dels Països Catalans des del segle XIX fins avui. Però també es vol reflexionar sobre el fet que l’activitat cultural desplegada des de les associacions ha afavorit la conformació de sentiments identitaris, tant en l’àmbit local com general; ha permès la col·laboració o la confrontació amb qualsevol forma de poder i, en una altra dimensió, ha construït espais de relació i sociabilitat.

    La quantitat d’associacions existents ha dibuixat sobre el mapa dels nostres països un veritable mosaic, fet d’activitats culturals, de publicacions, de relacions humanes, però també s’han construït elements de relació i d’interacció entre les entitats, que han permès l’establiment de xarxes culturals, el paper de les quals és determinant per al nostre futur cultural, social i polític.

Otros catálogos

Listado de artículos


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno