Periodo de publicación recogido
|
|
|
How to achieve the required food production to meet the growing demand?
A. Hamdy, Giuliana Trisorio-Liuzzi
New medit: Mediterranean journal of economics, agriculture and environment = Revue méditerranéenne d'economie, agriculture et environment, ISSN 1594-5685, Vol. 8, Nº. 4 (Diciembre), 2009, págs. 4-12
Salt tolerance analysis of chickpea, faba bean and durum wheat varieties: II. Durum wheat
M. Mastrorilli, M.M. Nachit, Theib Oweis, N. Katerji, J.W. van Hoorn, A. Hamdy
Agricultural water management: an international journal, ISSN 0378-3774, Vol. 72, Nº. 3, 2005, págs. 195-207
Salinity effect on grain quality of two durum wheat varieties differing in salt tolerance
M. Mastrorilli, Theib Oweis, J.W. van Hoorn, A. Hamdy, N. Katerji, C. Fares
Agricultural water management: an international journal, ISSN 0378-3774, Vol. 75, Nº. 2, 2005, págs. 85-91
Saline water in supplemental irrigation of wheat and barley under rainfed agriculture
K.A. Farrag Ghanem, A. Hamdy, V. Sardo
Agricultural water management: an international journal, ISSN 0378-3774, Vol. 78, Nº. 1-2, 2005, págs. 122-127
Y.G.M. Galal, A. Gadalla, A. Hamdy, I. A. El-Ghandour, M. Zahran
Towards a better efficiency in N use / Dolors Bosch Serra (ed. lit.), María Rosa Teira Esmatges (ed. lit.), Josep María Villar Mir (ed. lit.), 2007, ISBN 978-84-9743-247-4, págs. 107-110
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados