Periodo de publicación recogido
|
|
|
Exploiting synergies with mixed products
Suman Talukder, V. Shukla, A. Soni
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2020, págs. 50-57
Om Prakash Malav, Brahm Deo Sharma, Rajiv Ranjan Kumar, Suman Talukder, Sakeh Rafeh Ahmed, Irshad A. Dahsri
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2018, págs. 41-50
Efficacy of various bind enhancing agents on the quality of extended restructured mutton chops
Heena Sharma, B.D. Sharma, Suman Talukder, Meena Goswami Awasthi, Imran Ahmed Ganai
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2018, págs. 94-99
The effect of mulberry extracts incorporation on product quality of restructured chicken rolls
Suman Talukder, B.D. Sharma
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2016, págs. 137-140
Suman Talukder
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2015, págs. 92-95
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados