Periodo de publicación recogido
|
|
|
Effects of storage conditions on the quality of buffalo meat curry
Gurunathan Kandeepan, Anne S. R. Anjaneyulu
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2013, págs. 46-52
Evaluation of Change in Quality Attributes of Processed Buffalo Meat Keema at Ambient Storage
Gurunathan Kandeepan, Anne S. R. Anjaneyulu, Napa Kondaiah, Sanjod Kumar Mendiratta
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2011, págs. 79-84
Development of Reduced Beany Flavor Full-fat Soy Paste for Comminuted Meat Products
Arun K. Das, Anne S. R. Anjaneyulu, Napa Kondaiah
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 5, 2006
Quality of chicken nuggets containing by-products and extenders
A. Konda Reddy, Napa Kondaiah, Anne S. R. Anjaneyulu
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 1, 2001, págs. 43-46
Quality improvement of ground buffalo meat by preblending and vacuum packaging
J. Sahoo, Anne S. R. Anjaneyulu
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 1997, págs. 15-19
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados