Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Natura destil·lada: els nostres licors tradicionals

    1. [1] Universitat d'Alacant

      Universitat d'Alacant

      Alicante, España

  • Localización: Canelobre: Revista del Instituto Alicantino de Cultura "Juan Gil-Albert", ISSN 0213-0467, Nº 73, 2022 (Ejemplar dedicado a: Made in Alicante), págs. 134-140
  • Idioma: catalán
  • Texto completo no disponible (Saber más ...)
  • Resumen
    • La nostra identitat cal buscar-la, també, en les begudes tradicionals i, per descomptat, en els nostres licors tradicionals. Aixi mateix, els autors d'este article. Daniel Climent i Antoni Belda, fan un recorregut per alguns d'estos licors, en les nostres arrels, descobrint-nos un paisatge enriquidor on podem trobar el café licor i gelat d'Alcoi; l'herbero de la Serra de Mariola; l'Anís Paloma del Vinalopó; l'absenta de la Marina Alta; o el catuesso, entre altres.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno