Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Catalytical properties of N-glycosylated Gluconacetobacter diazotrophicus levansucrase produced in yeast

    1. [1] Centro de Ingeniería Genética y Biotecnológica Laboratorio Interacciobes Planta-Microorganismos
    2. [2] Centro de Ingeniería Genética y Biotecnológica División Química Física
    3. [3] Centro de Ingeniería Genética y Biotecnológica Laboratorio Interacciones Planta Microorganismos
    4. [4] Centro de Ingeniería Genética y Biotecnológica Laboratorio Interacciones Planta Microorganismos División Plantas
  • Localización: Electronic Journal of Biotechnology, ISSN-e 0717-3458, Vol. 7, Nº. 2, 2004, págs. 115-123
  • Idioma: inglés
  • Enlaces
  • Resumen
    • The influence of N-glycosylation on the kinetic and catalytical properties of a bacterial fructosyltransferase (LsdA) produced in Pichia pastoris was studied. The glycosylated enzyme behaved similarly to non-glycosylated LsdA when substrate specificity, fructo-oligosaccharide (FOS) production, sucrose hydrolysis or levan formation reactions were carried out under different experimental conditions. The kinetic parameters for native or yeast-expressed LsdA determined at 60ºC, condition for the highest hydrolytic activity, followed a conventional Michaelis-Menten kinetics. Synthase activity of this levansucrase increased in water-restricted environments by addition of salt or organic solvent to the reaction mixtures

Los metadatos del artículo han sido obtenidos de SciELO Chile

Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno