Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Els crespells d’Inca

    1. [1] Universitat de les Illes Balears

      Universitat de les Illes Balears

      Palma de Mallorca, España

  • Localización: XXII Jornades d'Estudis Locals d'Inca: Inca, 2021 / Ajuntament d'Inca (ed. lit.), 2022, págs. 319-328
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      La gastronomia forma part del patrimoni cultural de la ciutat. Una de les particularitats gastronòmiques d’Inca són els crespells. El terme crespell s’utilitza en diversos indrets dels territoris de parla catalana per fer referència a diferents tipus de dolços. En el cas d’Inca els crespells s’elaboren típicament durant la Setmana Santa. En el present treball es vol reivindicar aquest producte i resoldre confusions que s’han estès en els darrers anys respecte a la seva recepta.

    • English

      Gastronomy is part of the city's cultural heritage. One of the gastronomic products that we can find in Inca is the crespell. The term crespell is used in different parts of the catalan speaking territories to refer to different kinds of pastries. In the case of Inca, the crespells are typically made during Easter. The aim of this work is to vindicate this product and resolve some confusions that have appeared recently regarding its recipe.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno