Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Pensar, sentir, intuir: el dietarisme d’Enric Balaguer

    1. [1] Universitat d'Alacant

      Universitat d'Alacant

      Alicante, España

  • Localización: Aiguadolç: Revista de literatura, ISSN 1131-5105, Nº 50, 2021 (Ejemplar dedicado a: La vida en un assaig. Homenatge a Enric Balaguer), págs. 91-104
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • Aquest article analitza en conjunt l’obra dietarística d’Enric Balaguer en els diferents formats en què ha estat publicada fins ara: tant el volum La casa que vull (2009) com les entrades del blog A tall d’invocació (2007). L’estudi se centra en les singularitats que aporten cadascuna d’aquestes modalitats d’escriptura i destaca allò que caracteritza l’univers creatiu i personal de l’autor. Una proposta assagística que plasma les dimensions elementals de l’ésser humà: pensar, sentir i intuir.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno