Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Txakolina, urteko ardoa? /

  • Autores: Uri Astola
  • Localización: Astola: ikerketa eta historia, ISSN 1888-234X, Nº. 7, 2013, págs. 58-71
  • Idioma: euskera
  • Enlaces
  • Resumen
    • Lurretik sortutako produktuen artetik batek behintzat bilakaera bikaina izan du, eta gaur egun erreferentea da gure gastronomian. Txakolinaz ari gara, jakina. Garai batean indarrik gabeko ardo garratza iruditzen zitzaion jendeari, eta merkaturatu beharrean etxean edaten zuen; baina txakoligileen lan gogorrari esker, kalitatezko ardotzat onartzen dute gaur egun. Gainera, txakolinaren izen ona hobetuz doa egunetik egunera, eta Estatuko -nahiz atzerriko- merkatuan gero eta toki handiagoa lortzen ari da.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno