Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Un congrés científic escolar: color i aliments

    1. [1] Col·legi La Mercè FEM Martorell
  • Localización: Educació Química. EduQ, ISSN-e 2013-1720, ISSN 2013-1755, Nº. 24, 2018, págs. 40-47
  • Idioma: catalán
  • Títulos paralelos:
    • A scholarly scientific congress: colour and food
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      En la matèria de química de segon de batxillerat, treballem cada trimestre alguna activitat per millorar la competència comunicativa dels alumnes en diferents formats de creació científica. En aquest article, us presentem una activitat que acaba amb un congrés científic en el qual els alumnes mostren, a través de pòsters, el resultat de la seva recerca sobre la presència de colors en els aliments. Es va comptar amb la col·laboració d’empreses del sector dels colorants alimentaris, que van rebre la visita dels alumnes. Els convidats al congrés van escoltar les presentacions dels pòsters elaborats pels alumnes i van interactuar-hi fent-los preguntes.paraules clau: Química de batxillerat, congrés científic, competència comunicativa, context, colorant, pòsters científics.

    • English

      In the final year of chemistry at high school, each term we work on an activity to improve the communicative competence of students in different scientific creation formats. In this article, we present an activity that ends with a scientific congress in which students show through posters the result of their research on the presence of colours in food. Companies from the food colouring sector collaborated by receiving visits from students. The guests at the conference heard the poster presentations which had been prepared by the students and interacted with them by asking questions.keywords: High school chemistry, scientific congress, communicative competence, context, colouring, scientific posters.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno