Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Food additives in chemistry lessons

    1. [1] University of Belgrade.Faculty of Chemistry
    2. [2] Jarrow Industries, Inc. (Santa Fe Springs, CA, USA)
  • Localización: Educació Química. EduQ, ISSN-e 2013-1720, ISSN 2013-1755, Nº. 12, 2012, págs. 55-59
  • Idioma: inglés
  • Títulos paralelos:
    • Els additius alimentaris a les classes de química
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      Els additius alimentaris són components comuns en els aliments i un bon context d'estudi per a les classes de química. En aquest treball, es descriu una sessió de laboratori per a estudiants de secundària (17-18 anys). Els alumnes van determinar algunes propietats físiques i químiques de quatre additius «desconeguts». Utilitzant els resultats de les proves, els estudiants havien d'esbrinar, entre els deu possibles additius d'una determinada llista, quins eren els quatre additius analitzats. Els estudiants van treballar en petits grups. Un 26 % dels estudiants (grups) va identificar correctament els quatre additius, un 29 % en va identificar tres i el 45 % en va identificar dos.

    • English

      Food additives are common food components and they should be studied in chemistry classes. This paper describes a lab lesson for high school seniors (17-18 years old). They tested some physical and chemical properties of four unknown additives. Using the test results the students had to figure out which four of the ten additives from a list given had been tested. The students worked in small groups. All four correct additives were chosen by 26 % of students (groups), three correct additives by 29 % and two correct additives by 45 % of students.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno