Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Emmagatzemar mel i confits de mel. Una aportació des de la història de l'alimentació: (Regne de Mallorca, d'Aragó i Principat de Catalunya 1348-1491)

    1. [1] Universitat de Barcelona

      Universitat de Barcelona

      Barcelona, España

  • Localización: Bolletí de la Societat Arqueològica Lul·liana: Revista d'Estudis Històrics, ISSN 0212-7458, Nº. 76, 2020, págs. 23-38
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • English

      This paper explores how honey was stored in shops and households of the Crown of Aragon in the Late Middle Ages. It is part of a wider socioeconomic study of honey, from production to consumption, in Medieval Europe.

    • català

      El present article pretén ser una aproximació a l’emmagatzematge de mel a la Corona d’Aragó tenint com cas d’estudi principal el regne de Mallorca. Aquest treball és la continuació d’una línia de recerca personal sobre la mel, des de la producció al seu consum, a Europa al llarg de l’edat mitjana.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno