Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia

    1. [1] Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries

      Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries

      Barcelona, España

  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Nº. 19, 2020, págs. 38-41
  • Idioma: catalán
  • Títulos paralelos:
    • The high-frequency thawing process applied to the meat processing industry
  • Enlaces
  • Resumen
    • English

      Thawing is a common practice in the food industry because frozen products are widely used as raw materials. This process is usually carried out by means of a thawing chamber to ensure the right temperature for the production process. Here, electromagnetic technology is proposed as an alternative for the thawing process.KEYWORDS: meat thawing, electromagnetic technology, process improvement.

    • català

      Avui en dia l’aplicació de la descongelació a la indústria alimentària està molt arrelada als processos productius actuals, ja que és una pràctica comuna utilitzar aliments congelats com a matèria primera. Habitualment, la descongelació es realitza mitjançant una cambra de descongelació per assegurar la temperatura adequada per executar el procés productiu. Una alternativa per a la descongelació és la tecnologia electromagnètica.PARAULES CLAU: descongelació càrnia, tecnologia electromagnètica, millora de procés.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno