Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


La innovació en l'agricultura valenciana

    1. [1] Universidad Politécnica de Valencia

      Universidad Politécnica de Valencia

      Valencia, España

  • Localización: Revista de la Safor, ISSN-e 1889-5735, Nº. 6, 2015, págs. 141-155
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • El sector agroalimentari es considera un sector amb una gran influència en el desenvolupament territorial, per les seues funcions de subministrador d'aliments i l'elevada ocupació que proporciona, però també per la seua importància ambiental i cultural. Tradicionalment, però, la literatura identifica aquest sector com de baixa intensitat innovadora (Connor i Chiek, 1997), mentre que estudis recents refutarien els resultats anteriors, mostrant que el conjunt del sector agroalimentari valencià posseeix una intensitat innovadora major que altres sectors del mateix territori (Alba, 2012), per molt que siga menor que en el conjunt estatal.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno