Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Aproximació a la situació d'un producte agrari de les Balears: el formatge

  • Autores: Antònia Ripoll Martínez
  • Localización: Treballs de geografia, ISSN 1133-181X, Nº. 41, 1989, págs. 47-57
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      La producció de formatge a les Illes Balears és un subsector de la Indústria alimentària que roman actiu.

      Depen duna manera directa de la situació de la ramaderia, que ve condicionada per la producció de la llet.

      A Menorca el producte que tractam és una peca clau dins de la seva economia, la importhncia creix si el valoram relativament pel pes específc que juga dins de la ramaderia menorquina. L'obtenció de la Denominació d'Origen pel formatge maonés, pot esser la salvació d'aquest producte davant les caracteristiques del Mercat Comú quant a política lletera.

    • English

      Cheese production in rhe Balearic Islands is a subsector of rhe alimentary industry which remains active. It depends directty of de cattle raising situation, whics is conditioned by rhe milkproduction. The produuct we treat is something key in its economy, the importance grows if we relatively valve it by its importance in the menorqin cattle raising. The obtention of the Origin Denomina tion by the "maonés" cheese, can be the salvation of this product by the C.E.E. characteristics as far as concerns rhe milk politic.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno