Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Bases para o tratamento da alimentación saudable na aula

  • Autores: Mónica Martínez Baleirón, Ana Martínez Lorente
  • Localización: Eduga: revista galega do ensino, ISSN-e 2171-6595, Nº. 73, 2017
  • Idioma: gallego
  • Enlaces
  • Resumen
    • A partir das actividades realizadas polos centros de ensino ao abeiro do programa Aliméntate ben, consideramos necesario ofrecer unha proposta de traballo que faga fincapé na amplitude de contidos relacionados coa alimentación e mais na introdución de metodoloxías activas que permitan empoderar o alumnado nun ámbito no que participa cada día de xeito activo (facendo eleccións propias) e pasivo (recibindo o resultado das decisións de terceiros). Así pois, este artigo procura axudar a encamiñar o traballo dos centros na procura de hábitos de vida máis saudables.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno