Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Aspectes de la cuina i l'alimentació: a l'època dels barroc, al convent de Sant Domènec de Girona (1600-1612)

  • Autores: Pep Vila Medinyà
  • Localización: Annals de l'Institut d'Estudis Gironins, ISSN 0213-6228, Nº 57, 2016, págs. 187-234
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • A l'Arxiu Municipal de Girona es conserven alguns llibres de comptes de la cuina del convent de Sant Domènec de Girona (1600-1612). Les anotacions diàries, molt detallades, de gairebé dotze anys ininterromputs, ens permeten conèixer de primera mà aspectes de la vida quotidiana, el seu règim alimentari, la distribució dels menjars de cada dia (dinars i sopars majoritàriament) i en diades assenyalades, la compra d'utensilis i de productes diversos.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno