Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Resumen de Arrain-hondakinak baloratzea, gazta ontziratzeko

Jone Uranga, Alaitz Etxabide Etxeberria, Pedro Guerrero, Koro de la Caba Ciriza

  • Elikagaiak ontziratzeko filmak aztertzea garrantzitsua da, ikerketaren bidez gaur egun merkatuan dauden ontziratzeen propietateak hobetzea ahalbidetu baitaiteke. Kasu honetan, polimero berriztagarri eta biodegradagarri bat erabiliz, hainbat azido zitriko kantitatetako filmak egin dira. Haien propietateak aztertu dira, bai eta gazten ontziratzean duten jarrera. Arrain-gelatinazko film hauek film komertzialek eskaintzen ez dituzten zenbait propietate interesgarri erakutsi dituzte; esaterako, gaztak bere koipea gordetzea eta ez lehortzea ahalbidetzen dute.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus