Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Contribución de los elementos metálicos mayoritarios y traza a la caracterización de vinos españoles

    1. [1] Universidad de Sevilla

      Universidad de Sevilla

      Sevilla, España

  • Localización: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 179 (Enero-Febrero), 1987, págs. 39-40
  • Idioma: español
  • Texto completo no disponible (Saber más ...)
  • Resumen
    • Concentration of 18 metallic elements have been determined by Flame Emission and conventional Atomic Absorption Spectrophotometry in 64 samples including most of the D.O. (Denominación de Origen-Certified Brand of Origin) Spanish table wines and many others from different wine growing regions. The aim of this study was to evaluate the importance of major and trace metallic elements in differentiating Spanish wines according to their geographic origins. Differences in elemental concentrations due to wine-making processes and interregional variations were identified.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno