Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


La Seguretat alimentària: un repte del nou segle per als biosensors

  • Autores: María Isabel Pividori, Salvador Alegret Sanromà
  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Nº. 12 (maig 2008), 2008, págs. 3-10
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • English

      Food agencies and food control laboratories would dispose of biosensing devices for the rapid and low cost testing of complex food samples. In a near future, in-field control of raw food and final products for food industry and final consumers would be possible.

    • català

      En un futur serà possible un control més exhaustiu de les matèries primeres i els productes alimentaris, tant a peu de procés en la indústria com pels mateixos consumidors finals. Les agències reguladores i els laboratoris de control de qualitat podran disposar de dispositius biosensors capaços de realitzar anàlisis de manera més ràpida i econòmica en mostres alimentàries complexes.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno