Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Resumen de El repte de l'alimentació: entre la pagesia i l'agroindústria

Anna Roca, Neus Monllor Rico

  • L'alimentació s'ha convertit en un repte, tant per al sector agrari que elabora la matèria primera com per a l'agroindústria que transforma, manipula, distribueix i ven productes alimentaris per al consum immediat. Tots dos persegueixen, a partir d'estratègies diferents, la revaloració de l'alimentació. Per a una part del sector agrari, l'oportunitat és acostar el producte al consumidor. L'agroindústria, per la seva banda, amplia i, sobretot, sofistica l'oferta que el consumidor exigeix, cada vegada més exageradament. En el dossier s'ofereix un recorregut reposat per cada segment de la cadena agroalimentària: des del producte agrari fins a la taula de consum dels aliments a casa o en un espai dedicat a la restauració. Tot plegat en un entorn de debat obert on es reflexiona sobre conceptes, temàtiques i idees a propòsit de la producció d'aliments i el seu consum.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus