Salinity effects on protein content, lipid peroxidation, pigments, and proline in Paulownia imperialis (Siebold & Zuccarini) and Paulownia fortunei (Seemann & Hemsley) grown in vitro (2010) Ayala Astorga, Gloria Irma Alcaraz Meléndez, Lilia Electronic Journal of Biotechnology Vol. 13 Núm. 5 Pág. 13-14

  • Número de citas: 2 (50.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Metabolite profiling and antioxidant capacity of lettuce Lactuca sativa var. longifolia grown in aquaponic system irrigated with shrimp effluents
Metabolite profiling and antioxidant capacity of lettuce Lactuca sativa var. longifolia grown in aquaponic system irrigated with shrimp effluents Vol. 23 Núm. 3 Pág. 7
2021 Biotecnia
Ramos Sotelo, Humberto Pérez Ramírez, Iza Fernanda Figueroa Pérez, Marely Graciela Fierro Sañudo, Juan Francisco León Cañedo, Jesús Armando Alarcón Silvas, Suammy Gabriela Reyes Moreno, Cuauhtémoc Páez Osuna, Federico
Salinity effects on protein content, lipid peroxidation, pigments, and proline in Paulownia imperialis (Siebold & Zuccarini) and Paulownia fortunei (Seemann & Hemsley) grown in vitro
Salinity effects on protein content, lipid peroxidation, pigments, and proline in Paulownia imperialis (Siebold & Zuccarini) and Paulownia fortunei (Seemann & Hemsley) grown in vitro Vol. 13 Núm. 5 Pág. 13-14
2010 Electronic Journal of Biotechnology
Ayala Astorga, Gloria Irma Alcaraz Meléndez, Lilia

* Último cálculo de métricas Dialnet: 28-Oct-2024