Salinity effects on protein content, lipid peroxidation, pigments, and proline in Paulownia imperialis (Siebold & Zuccarini) and Paulownia fortunei (Seemann & Hemsley) grown in vitro (2010) Ayala Astorga, Gloria Irma Alcaraz Meléndez, Lilia Electronic Journal of Biotechnology Vol. 13 Núm. 5 Pág. 13-14
- Número de citas: 2 (50.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Metabolite profiling and antioxidant capacity of lettuce Lactuca sativa var. longifolia grown in aquaponic system irrigated with shrimp effluents Vol. 23 Núm. 3 Pág. 7 | 2021 | Biotecnia |
Ramos Sotelo, Humberto
Pérez Ramírez, Iza Fernanda
Figueroa Pérez, Marely Graciela
Fierro Sañudo, Juan Francisco
León Cañedo, Jesús Armando
Alarcón Silvas, Suammy Gabriela
Reyes Moreno, Cuauhtémoc
Páez Osuna, Federico
|
Salinity effects on protein content, lipid peroxidation, pigments, and proline in Paulownia imperialis (Siebold & Zuccarini) and Paulownia fortunei (Seemann & Hemsley) grown in vitro Vol. 13 Núm. 5 Pág. 13-14 | 2010 | Electronic Journal of Biotechnology |
Ayala Astorga, Gloria Irma
Alcaraz Meléndez, Lilia
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 28-Oct-2024