Effect of osmotic pretreatment and microwave frying on acrylamide formation in potato strips (2007) Sahin, Serpil Sumnu, Gulum Oztop, Mecit Halil Journal of the science of food and agriculture Vol. 87 Núm. 15 Pág. 2830-2836

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
The effects of electrical and ultrasonic pretreatments on the moisture, oil content, color, texture, sensory properties and energy consumption of microwave-fried zucchini slices
The effects of electrical and ultrasonic pretreatments on the moisture, oil content, color, texture, sensory properties and energy consumption of microwave-fried zucchini slices Vol. 73 Núm. 1 Pág. 446
2022 Grasas y aceites
Rayman Ergün, A.
Monitoring the physicochemical features of sunflower oil and French fries during repeated microwave frying and deep-fat frying
Monitoring the physicochemical features of sunflower oil and French fries during repeated microwave frying and deep-fat frying Vol. 68 Núm. 3 Pág. 202
2017 Grasas y aceites
Aydınkaptan, E. Barutçu Mazı, I.
Efecto de la deshidratación osmótica y cobertura con hidrocoloides en la disminución de absorción de grasa en trozos de papa (Solanum tuberosum) frita
Efecto de la deshidratación osmótica y cobertura con hidrocoloides en la disminución de absorción de grasa en trozos de papa (Solanum tuberosum) frita Vol. 4 Núm. 2 Pág. 87-93 ARTICULO
2014 Agroindustrial Science
Silva, Elias Amaya, Laura Quispe, James Narro, Irvin Zavaleta, Alexis Gutiérrez, Anghela

* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Oct-2024