Effect of osmotic pretreatment and microwave frying on acrylamide formation in potato strips (2007) Sahin, Serpil Sumnu, Gulum Oztop, Mecit Halil Journal of the science of food and agriculture Vol. 87 Núm. 15 Pág. 2830-2836
- Número de citas: 3 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 3
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 3
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
The effects of electrical and ultrasonic pretreatments on the moisture, oil content, color, texture, sensory properties and energy consumption of microwave-fried zucchini slices Vol. 73 Núm. 1 Pág. 446 | 2022 | Grasas y aceites |
Rayman Ergün, A.
|
Monitoring the physicochemical features of sunflower oil and French fries during repeated microwave frying and deep-fat frying Vol. 68 Núm. 3 Pág. 202 | 2017 | Grasas y aceites |
Aydınkaptan, E.
Barutçu Mazı, I.
|
Efecto de la deshidratación osmótica y cobertura con hidrocoloides en la disminución de absorción de grasa en trozos de papa (Solanum tuberosum) frita Vol. 4 Núm. 2 Pág. 87-93 ARTICULO | 2014 | Agroindustrial Science |
Silva, Elias
Amaya, Laura
Quispe, James
Narro, Irvin
Zavaleta, Alexis
Gutiérrez, Anghela
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Oct-2024