Compositional quality of virgin olive oil from two new Tunisian cultivars obtained through controlled crossings (2007) Manai, Hédia Haddada, Faouzia Mahjoub Trigui, Ahmed Daoud, Douja Zarrouk, Mokhtar Journal of the science of food and agriculture Vol. 87 Núm. 4 Pág. 600-606

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 4

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Advanced olive selections with enhanced quality for minor constituents
Advanced olive selections with enhanced quality for minor constituents Vol. 66 Núm. 4 Pág. 5
2015 Grasas y aceites
Velasco Varo, Leonardo Rosa, R. de la León Moreno, Lorenzo
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties Vol. 66 Núm. 1 Pág. 7
2015 Grasas y aceites
Fuentes, M. Miguel Gordillo, Concepción de Ranalli, A. Franco, M. N. Martínez Cano, Manuel Martín Vertedor, Daniel
Fatty acid profiles of varietal virgin olive oils (Olea europaea L.) from mature orchards in warm arid valleys of Northwestern Argentina (La Rioja)
Fatty acid profiles of varietal virgin olive oils (Olea europaea L.) from mature orchards in warm arid valleys of Northwestern Argentina (La Rioja) Vol. 62 Núm. 4 Pág. 399-409 ARTICULO
2011 Grasas y aceites
Rondanini, D. P. Castro, D. N. Searles, Peter S. Rousseaux, Maria Cecilia
Características sensoriales de aceites de oliva virgen procedentes de cultivares tunecinos monovarietales e híbridos con variedades europeas
Características sensoriales de aceites de oliva virgen procedentes de cultivares tunecinos monovarietales e híbridos con variedades europeas Vol. 58 Núm. 2 Pág. 163-169 ARTICULO
2007 Grasas y aceites
Manai, Hédia Gallardo González, Lourdes Haddada, Faouzia Mahjoub Sánchez Casas, Jacinto Osorio Bueno, Emilio Zarrouk, Mokhtar

* Último cálculo de métricas Dialnet: 25-Aug-2024