Efecto de las altas presiones hidrostáticas respecto a la pasteurización térmica en los aspectos microbiológicos, sensoriales y estabilidad oxidativa de un paté de aceituna (2012) ARTICULO Sánchez, J. Miguel, C. de Ramírez Zapata, M. R. Delgado Adámez, Johathan Franco, M. N. Martín, D. Grasas y aceites Vol. 63 Núm. 1 Pág. 100-108

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Comparative effect of high pressure processing and traditional thermal treatment on the physicochemical, microbiology, and sensory analysis of olive jam
Comparative effect of high pressure processing and traditional thermal treatment on the physicochemical, microbiology, and sensory analysis of olive jam Vol. 64 Núm. 4 Pág. 432-441
2013 Grasas y aceites
Delgado Adámez, Johathan Franco, M. N. Sánchez, J. Miguel, C. de Martín Vertedor, Daniel
Effect of a previous high hydrostatic pressure treatment on lipid damage in chilled Chilean jack mackerel (Trachurus murphyi)
Effect of a previous high hydrostatic pressure treatment on lipid damage in chilled Chilean jack mackerel (Trachurus murphyi) Vol. 64 Núm. 5 Pág. 472-481
2013 Grasas y aceites
Maluenda, D. Roco, T. Tabilo Munizaga, G. Pérez Won, Mario Aubourg Martínez, Santiago

* Último cálculo de métricas Dialnet: 25-Jun-2024