Fermentation-derived aroma compounds in varietal young wines from South Africa (2010) Louw, L. Tredoux, A. G. J. Rensburg, P. van Kidd, M. Naes, Tormod Nieuwoudt, H. South african journal of enology and viticulture Vol. 31 Núm. 2 Pág. 213-225

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Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Selección de levaduras no-Saccharomyces para la elaboración de vinos tintos de calidad
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2021 Universidad de La Rioja
Escribano Viana, Rocío
Evaluation of South African Chenin Blanc Wines Made From Six Different Trellising Systems Using a Chemical and Sensorial Approach
Evaluation of South African Chenin Blanc Wines Made From Six Different Trellising Systems Using a Chemical and Sensorial Approach Vol. 41 Núm. 2 Pág. 133-150
2020 South african journal of enology and viticulture
Panzeri, V. Ipinge, H.N. Buica, A.
The development of alcoholic fermented beverages utilizing plums with the application of innovative beverage fermentation technology
The development of alcoholic fermented beverages utilizing plums with the application of innovative beverage fermentation technology Vol. 37 Núm. 2 Pág. 199-210
2016 South african journal of enology and viticulture
Williams, G. Wyk, C. J. van Hansmann, C.
Environmental stress and aroma production during wine fermentation
Environmental stress and aroma production during wine fermentation Vol. 35 Núm. 2 Pág. 168-177
2014 South african journal of enology and viticulture
Fairbairn, S. C. Smit, A. Y. Jacobson, D. Prior, B. A. Bauer, F. F.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Jun-2024