Fermentation-derived aroma compounds in varietal young wines from South Africa (2010) Louw, L. Tredoux, A. G. J. Rensburg, P. van Kidd, M. Naes, Tormod Nieuwoudt, H. South african journal of enology and viticulture Vol. 31 Núm. 2 Pág. 213-225
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Artículos citantes
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Selección de levaduras no-Saccharomyces para la elaboración de vinos tintos de calidad | 2021 | Universidad de La Rioja |
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Evaluation of South African Chenin Blanc Wines Made From Six Different Trellising Systems Using a Chemical and Sensorial Approach Vol. 41 Núm. 2 Pág. 133-150 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Panzeri, V.
Ipinge, H.N.
Buica, A.
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The development of alcoholic fermented beverages utilizing plums with the application of innovative beverage fermentation technology Vol. 37 Núm. 2 Pág. 199-210 | 2016 | South african journal of enology and viticulture |
Williams, G.
Wyk, C. J. van
Hansmann, C.
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Environmental stress and aroma production during wine fermentation Vol. 35 Núm. 2 Pág. 168-177 | 2014 | South african journal of enology and viticulture |
Fairbairn, S. C.
Smit, A. Y.
Jacobson, D.
Prior, B. A.
Bauer, F. F.
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