Chemical composition and lipid fraction characteritics of aleppo pine ("Pinus halepensis" Mill.) seeds cultivated in Tunisia (2006) Cheikh-Rouhou, S. Hentati, B. Besbes, S. Blecker, Christophe Deroanne, C. Attia, Hamadi Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 12 Núm. 5 Pág. 407-415
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Ámbito Citas ECONOMIA 3
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Cucumis melo L. seeds as a promising source of oil naturally rich in biologically active substances Vol. 70 Núm. 1 Pág. 284 | 2019 | Grasas y aceites |
Mallek Ayadi, S.
Bahloul, N.
Kechaou, N.
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Stability and volatile oxidation compounds of grape seed, flax seed and black cumin seed cold-pressed oils as affected by thermal oxidation Vol. 70 Núm. 1 Pág. 295 | 2019 | Grasas y aceites |
Kiralan, M.
Çalik, G.
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Determining the oxidative stability and quality of tiger nut (Cyperus esculentus) oil and its antioxidant activity during microwave heating Vol. 22 Núm. 1 Pág. 52-63 ARTICULO | 2018 | Revista española de nutrición humana y dietética |
Sobhani, Atoosa
Sabo Mohammed, Abdulkarim
Ghobakhlou, Fatemeh
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Potentials of enhancing the physicochemical and functional characteristics of Nigella sativa oil by using the screw pressing technique for extraction Vol. 68 Núm. 2 Pág. 2 | 2017 | Grasas y aceites |
Hamed, S. F.
Shaaban, H. A.
Ramadan, A. A.
Edris, A.E.
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